Kino!

Nu är det dags att skriva lite om min blivande illervalp! :D (wiiiiiiie)

Har tänkt ett tag att jag skulle kunna tänka mig en mörk hona. Men, istället blev det en hane, en av de ljusare!
Han charmade riktigt in sig hos mig!

Var inne på valpdagboken nyss och han väger mest min stora pojk! 481 gram, 6 veckor gammal.

När vi väl kom fram till Skara i tisdags så pirrade det i magen som bara den, kunde inte förstå att jag snart skulle få träffa en massa illerbebisar och att faktiskt en av dem ska flytta hem till mig i Värmland! Vi tog med oss alla valparna ut och där satt vi och pratade iller, jag och Sara, i ungefär tre timmar. Sedan var valet gjort.

Starshine Ferrets Antares of Ardor. Han ska kallas för Kino :)
Så innan vi skulle åka skrev jag under ett tingningsavtal samt lämnade över tingningsavgiften på 1000 kr.
En tredjedel min! Kan fortfarande inte tro det. Helt tokigt. Åtta års förälskelse av djuret iller. Och nu, om undefär 5 veckor får jag hem en liten sötispäls!

Denna bilden togs igår av uppfödaren, Sara!

Antares of Ardor

Skara imorgon!

God kväll!

Idag tog jag mitt pick och reste till Mullsjö :) Så nu ligger jag här på en madass med Colli oh väntar in morgondagen.
Imorgon ska nämligen jag, Linda och hennes kompis åka till Skara! Kan ni gissa vad jag ska göra där då?

ILLERVALPAAAAAAAR! Imorgon minsann ska jag välja ut den rätte, eller han/hon ska snarare få välja mig. Nåväl, vi kommer på något vis finna varan dra :) Jag är så himla nervös!

Glöm inte att kika in här imorgon kväll då jag antagligen har laddat upp bild på min lilla päls!

GOD NATT!

Asch!

Jag bara luras. Det blev inte så mycket mer uppdatering här. KAAASST! Men jag kommer komma tillbaka till bloggandet en vacker dag. Jag har varit sjuk de senaste dagarna och har ungefär inte gjort något alls. Fast var ute och gick en bit idag, skönt med frisk luft!

När jag får min lilla illervalp så kommer jag nog skriva massa massa om henne/honom skulle jag tro. Det ska bli kuuul! :D Dessutom så kommer vi nog skaffa internet till Skived i Augusti eller så, då blir det ju lite mer dessutom. Nåväl, vad bra att ni inte sörjer. Det hade ju varit på tok för jobbigt!

Bella är tjock och får nog sina kattungar i helgen, eller i alla fall om högst en vecka skulle jag tro! Synd att jag inte är här då.. BÖHÖÖ. Imorgon åker jag hem till Värmland. Då ska jag vara funktionär (Y) Torsdag-söndag, räknas som en praktikvecka. Kommer bli långa dagar! Men kuuul. Så jag hoppas att jag blir frisk snart. Mehe.

Nu ska jag göra pannkakor åt min tjockisfamilj inklusive mig själv! HÄJ SVÄJ.


På måndag nästa vecka får jag gosa med min favoritplutt igen!

Illerutställning

Tjohoo!

Igår åkte jag, Emil, mamma och pappa på illerutsällning i Drammen! Åh, det var så otroligt mysigt så ni anar inte :) Jag träffade uppfödaren och lärde mig ännu en massa mer om illrar, utställningen och hennes uppfödning! Skitintressant och jättetrevligt :) Hennes iller Ludwig vann förstapris "Bästa Silver, Senior, Kastrerad hane". Sedan vet jag inte hur det gick vidare med "Bästa silver" och Best in show, för vi åkte hem innan de hann med prisutdelningen. Det var synd men jag får fråga henne sedan i efterhand!

Jag fick dessutom träffa pappan till min blivande valp! Ámor heter han och han var hur mysig som helst! och trött. Eller uttråkad snarare, alla hennes och nästan alla andra illrar på utställningen sov bara. Fanns ju inte så mycket att göra!


Ámor, som sov ungefär hela tiden medan vi var där.




Lava och Adria


Ludwig Von Diesel

I slutet av juni/början på juli åker jag och Emil till Skara och väljer ut våran lilla valp!
Och i slutet av juli hämtar vi hem henne/honom :D

Oj oj oj!

She's alive!

Ja jo det var ju ett tag sedan sist. Och JAAA, jag har saknat det lite granna då va! Dessutom så ligger jag efter i mitt bloggläsande så när jag går in där kommer jag antagligen han över 300, eller kanske 400 olästa inlägg. Ja, jobbigt. Men jag får väll nästan göra så att markera ungefär alla som lästa och helt enkelt börja om från början. Förutom de som inte skrivet så ofta då.

Nu är det sommarlov för ForshagaAkademin. Mitt och min klass allra sista sommarlov dessutom.
"Tiden går så fort när man har roligt"
Så sant, så sant. Galet sant. Jag vill inte bara ha ett år kvar juuuuu. Kan det inte vara åtminstonde.. jag vet inte.. 5 år kvar? Ellernågot sådant. Jag vill inte att alla bara ska försvinna. Jag vill träffa mina fina tjejer i princip varje dag.

Denna sommaren kommer i alla fall bli helt otrolig är jag säker på. Det kommer bli kattungar om max två veckor, det kommer komma en liten illervalp till vårt hem i slutet på juli och vi kommer ha det såååå mycket bättre ekonomiskt ställt nu. Eftersom den där fina pojken jag bor med ni vet? Han har fått jobb i Oslo. Galet bra :) Han är så duuuktig. Så vi satsar även på en liten Nissan Micra i slutet på juli :) Då kan jag åka massa oftare till min syster i Mullsjö, och det är alltid trevligt :)

Som sagt. Jag befinner mig i Oslo just nu, därför kommer mitt bloggande starta igen! YAAAAAY. Eller? Nej. Men för mig är det "YAAAAAY", eftersom jag tycker det är kuuul att skriva vad jag gör och så. För min egen skull. Kan ju bli skitskoj att läsa om tio år. Eller så blir det inte det. Det får man helt enkelt se sedan! Så min plan är att skriva ut alla inlägg sen, så jag har dem. SMART VAA!? Oh, shit. Ni är så avundsjuka nu, jag ser det.

VET NI VAD!? Nu kommer ni avundas mig ännu mer.. IMORGON SKA JAG PÅ ILLERUTSTÄLLNING! För första gången i hela mitt långa liv :)! Jag hoppas inte att det är den enda jag kommer åka på, men det tror jag inte. Det verkar ju så himlans trevligt juu!

Nu ska jag krama Emil som kommer hem från jobbet!
HEJDÅ!

RSS 2.0