Valborg

Tjohooooo, heheee.
Nu äter jag middag och det är gött som bara den! I MADE IT MYSELF.
Jag har haft en enda lektion idag i skolan, det var en bra lektion. Vi lärde oss att ge varandra massage. Jag och Ellen gjorde på varandra, så vi har haft en mysig stund tillsammans. Och det är inte många som kan säga "Jerker har knäppt upp min Bh!" Nej, inte många alls. Förutom Johanna då, höhö. Tokigt! Efter skolan så åkte jag till banken för att fixa internetdosa, men ni vet denna flicka som sitter och skriver detta just nu hade inte tagit med sig sitt leg. Självklart måste man ha med sig det. Så jag gick hem till Simon och Ellen så åkte vi hem till mig med bil för att hämta leg. samt rasta Laika och Ima en snabbis. Sedan så åkte vi iväg till Karlstad. Vi glömde helt bort att vi skulle tillbaka till Forshaga igen för att fixa dosa, men jag fixade det i Karlstad istället. Har precis invigt min nya internetbank nu med att betala en räkning på 150kr till skolan, borttappad miniräknare. KlantMalin.

Sedan så åkte vi till ett ställe 4 mil väster om Karlstad, minns inte vad det hette, där ÖoB fanns :) Där köpte jag lite SMÅTT OCH GOTT! Kattsant, plastfolie, slickepott, vaskrensare, sirap och två minibar Kellogs K. Sedan så fannt det en Outletbutik bredvid som vi gick in till. Ellen är världens snällaste och köpte en finfin klänning till mig i present! Är himla jätteglad över den! Massa fin.

Nu ska jag återgå till min mat och fortsätta hicka. Jag gillar inte att hicka :( Det gör ont i halsen och bröstet.
Och just det! Ikväll kommer Ellen och Simon hit. Får se om Ewelina och Sofie vill också. Då ska vi myspysa lite! Muhu. Emil är inte hemma fören 2-4 någon gång i natt. Min duktiga man!
Hejrå.

Dåliga Malin och hundträning

Alltså, jag är typ lite krasslig. Därför är jag dålig.
Så det vart ingen hundträning med Ellen. Jag stannade hemma och tränade dem här istället inomhus. De var pepp båda två och det märktes verkligen på ima att hon behövde det, så högt upp i varv har jag nog aldrig sett damen. Det gick inte att ge henne något kommando ungefär för då gjorde och sjutton andra saker istället. Så jag körde targeting med henne istället, med ett stort runt lock, så fick hon tänka lite själv istället utan att jag sa något utan bara klickade och belönade när det blev rätt. Och det var bra för henne för då varvade hon ner ordentligt.
Laika förstår sig på det lite bättre än Ima dock men inte så konstigt. Jag och Ima har tränat jättemycket på att apportera olika typer av föremål så Ima tror hela tiden att hon sa ge mig locket. Vi slutade träningen när hon tillslut hade satt en tass på locket tre gånger, duktiga tösen :)

Nu ska jag äta, för jag är hungrig.

Lydnadsträning på G!

Nu jäklar ska jag och Ellen snart träna lite hund!
Nu ska jag ta tag i linförheten minsann, det ska bli kul :)) Fotgåendet har vi i alla fall kommit en bit på vägen på men vi har inte tränat med koppel ett dugg så när det åker på så vet inte damen vad jag vill. Men det ska vi jobba på!
Sedan ska det bli en massa träning med ställande också.

Att Ima är pepp till tusen gör det inte mindre kul heller :D

Hundträning hela gårdagen!

Igår var jag, Emil, Ewelina och Johanna + hundar ute och åkte inlines! Jättekul var det :) Jag är inte ett dugg bra på att åka men fram kom vi i alla fall, sakta och säkert, eller ja hyfsat säkert i alla fall.

Laika hade på sig sin sele och drog Emil, hon var så himla duktig och Emil tyckte det var kul! Vi åkte ungefär en mil så Laika var riktigt trött sedan när vi kom hem, så idag tar vi en vilodag för damen. Ingen huvudträning för damen idag. Igår var det även "hälsa på"-dag för blivande ettor, de kom och gjorde hanteringstest med sina hundar och vissa i klassen hade lite uppvisning med bland annat Ipo, flyball, agility och lydnad :)

Sofie i min klass hjälpte mig att träna ställande med Ima också, jag har inte tränat ett dugg på det och jag har sett hennes ställande med Styrka och tycker det är riktigt snabbt och bra så ville väldigt gärna ha hennes hjälp! Så nu vet jag hur hon har tränat in det och kör även det på Ima nu. Det går redan frammåt! Vi körde även en platsliggning på 2 minuter och Ima var hur duktig som helst, inte ett dugg orolig eller otålig. Hon bara låg helt enkelt, kändes gutt. Sedan körde jag även platsliggning på två och en halv minut med Ewelina och Cliff, hur duktig som helst igen! :) Hade tänkt att tävla henne i lydnad på skolmästerskapet den 10 maj, hoppas det går lika bra då! Behöver träna platsliggning med damen med flera hundar tror jag också, så hon inte blir orolig när det är flera heller. Har ju tränat flera innan och det har ju gått bra så det är nog inga problem! Tränade några gånger slalom med henne också för att se om det fortfarande sitter, det gjorde det abolsut. Inte till 100% dock, men det gjorde det inte heller när vi tränade det sist. Men det sitter lika bra som innan i alla fall, vi har aldirg kört ett helt slalom utan vi är bara på fyra portar fortfarande, men jag tränar mest det med henne för skojs skull. Agility är inget som jag och Ima ska tävla i :)

Nu ska jag fortsätta städa lägenheten, har gjort det ett tag nu. Fortfarande stökigt och smutsigt med mindre nu än innan i alla fall. Hoppas jag hinner städa klart och dessutom hinna plugga till provet i djursjukvård vi har imorgon! Bubu..

Dessutom så blir jag ju en STOR TJEJ imorgon. 18 år gammal. Det funkar ju inte! Jag är ju typ tolv..

Long time no see.. he-ehee

God morgon!
Jag har saknat min blogg en del, men det är liksom inte roligt att skriva när det tar 20 minuter för varje bild att laddas upp. Så känner jag inte för att ladda upp någon bild, och jag känner inte för att göra inlägg utan bilder heller :((( Jaja, jag ska föröska bli bättre. Det har hänt en del här och jag kan dra det lite snabbt med fina punkter :D

  • Jag kom på nyss att det inte alls har hänt så där JÄTTEMYCKET. ojoj.
  • Jag har fått en skölpaddstunnel av Linda i present :D :D :D Bästa syster! (JAG FYLLER JU ÅR PÅ MÅNDAG DÅVA!)
  • Våran katt Bella har kommit hem igen, hon har varit på besök hos mina föräldrar.
  • Bella KANSKE är med kattungar, mamma och pappa har en katt som (faktiskt) heter IGELKOTTEN och han hade tydligen fått till det med damen.
  • Idag är det hälsa på-dag för blivande ettor nere i stallet, jag ska gå dit!
  • Jag är hundvakt åt Åsas hund Bella helga helgen
  • Igår storhandla vi en massa, det var trevligt
  • Jag träffa mamma och pappa igår :))
  • Jag fick lkläder och ett par skor av Linda igår som hon hade skickar med mamma och pappa :))
  • Emil fick skjortor
  • JAG ÄR KASS PÅ SÅNT HÄR!
Asch, jag ska sluta upp med det jag håller på med! Jag ska laga mannagrynsgröt till mig och Emil nu :) SMASKENS MED ANDRA ORD JU!
Dessutom så blev det ingen bild nu heller :(((

Farväl!

Dags för TRAV

Nu ska jag åka och tityta på trav :) Våran granne Svante håller på med sådant och är tydligen ganska duktig på detta! Så jag, Emil och Elissa har fått firbiljetter! (eeheee, jag har en känsla utav att jag redan skrivit detta idag..)

Men, i alla fall. DET ska jag åka på nu. Ska bara hitta en hårnål, den är vädligt behövlig just nu. Sedan ska jag åka iväg. 17.42 går bussen då va va va!

Idag hade Johanna, Johanna, Néa och Helena redovisning på naturkunskapen föresten. Detta berättar jag enbart för att deras redovisning var helt totalt jättebra och jag lärde mig att Johanna L sjunger jättefiint-fint! Yepp!

Nu ska jag STRESSAAAA..

Joggingrunda imorses!

Klockan 6 imorses så gick jag och Emils upp för att ta oss en joggingrunda! Det var skönt men jobbigt. Ont i halsen och knän. Ja, jag klagar. Men på mig själv, då är det OKEJ. Det var nollgradigt när vi var ute så halsen tog ordentligt med stryk, att springa på morgonen är något jag ska satsa på när det är varmare ute. Ska springa på kvällarna istället då det i alla fall är lite varmare. MEN, jag tror faktiskt att idag kommer bli en kallare dag än vanligt. Fast solen skiner ju i och för sig, så jag kan ha fel.. Nåväl! Kvällrundor blir det för mig tills det är mer SOMMAR.

Nu ska jag hitta någon tröja jag kan ha på mig idag! Börjar skolan om 24 minuter, bahbah.
Åh, idag ska jag, Emil och Elissa (Emils kompis som är här på praktik) på trav! Svante, vår granne, håller på med sådant så vi ska titta på det ikväll och har fått fribiljetter av honom :)

Hejsvejs!

Promenad med Laika!



Var ute med Laika på promenad tidigare idag i motionsspåren här i Skived.
Jag bestämde mig ganska snabbt att släppa henne lös och oj vad överraskad och stolt jag blev.
Laika höll sig nära mig hela tiden, så fort jag ropade på henne så kom hon till mig! Självklart blev det blodpudding till tösen då. Efter nästan 2 kilometer såg dock tösen något och for snabbt som bara den rakt in i skogen, jag agerade väl lite dumt och fortsatte bara gå. Jag ville inte ropa och ha mig på henne för jag visste att hon inte skulle bry sig ändå. Vad jag tänker nu är att jag borde sprungit iväg som bara den åt andra hållet, men det vet jag till nästa gång. Istället så gick jag på långsamt frammåt och tillslut när jag hörde något i skogen så ropade jag en gång, tillslut så ser jag henne komma upp på vägen en bit bakom mig och springer åt fel håll, då ropade jag och hon vände snabbt och sprang till mig. Dock inte ända fram till mig utan hon la sig i diket i vattnet och svalka sig, dumma hund ;) haha. Kanske borde jag inte vara så stolt över tösen tycker ni när hon sprang iväg där, men innan det så skötte hon sig galant och förr så brukade hon springa runt en på minst 15 meters avstånd!

Jag är stolt över tösen i vare fall!
Nu ska jag och mitt elaka surrande huvud krypa ner hos Emil i soffan.

Linnéa 19 år!

Igår den 15 april blev Linnéa 19 år och hade barnkalas med fiskedamm!
Grattis till Linnéa :)


Jättegod tårta Néa hade gjort med pudelljus!


Néa blåser ut ljuset (med lite hjälp av Siri)!


ÄTAAAAAAAH

Emil och Malin, 1 år.

Igår, torsdagen den 15 april firade jag och Emil våran 1-årsdag!

Emil, han gör mig så ofattbar lycklig att jag trodde inte att sådan lycka fanns. Ofta blir jag rädd för lyckan jag känner, att jag faktiskt inbillar mig att den inte existerar. Detta enbart för jag är så rädd att förlora den. Emil är fin mot mig på alla sätt och vis. Han flyttade från sitt liv i Göteborg, till mig i Forshaga. Han skaffade jobb här och vi flyttade tillsammans. Han gör sådana fina saker till mig. Bygger en fin liten hylla till mig i hallen, fixar hit en stor hörnsoffa med soffbord, han ska bygga en illerbur till mig. Ibland vaknar jag utav att han masserar mig.

Jag tänkte inte skriva en sån här halvtöntig text egentligen.
Men jag ville det. Jag vill dela med mig utav hur snäll min man är. FIN FIN FIN. Ja.. ehe. Det är han minsann! :)

Puss på Emil! Puss på min fina Emil som hjälper mig med allt.


16 april 2009. Dagen innan hade vi precis blivit ett par!
Exakt ett år sedan. Slottskogen, Göteborg.
Mihi, jag är så fjantig! Dessutom så ser vi ut som flugor.


Wouldn't it be nice if we were older
Then we wouldn't have to wait so long
And wouldn't it be nice to live together
In the kind of world where we belong

You know its gonna make it that much better
When we can say goodnight and stay together

Wouldn't it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

The happy times together we've been spending
I wish that every kiss was never ending
Oh Wouldn't it be nice

Maybe if we think and wish and hope and pray it might come true (run, run, run)
Baby then there wouldn't be a single thing we couldn't do
We could be married (we could be married)
And then we'd be happy (then we'd be happy)

Wouldn't it be nice (ba ba ba ba ba ba ba ba)

You know it seems the more we talk about it
It only makes it worse to live without it
But lets talk about it
Oh, wouldn't it be nice

good night my baby
sleep tight my baby

good night my baby
sleep tight my baby

good night my baby
sleep tight my baby

good night my baby
sleep tight my baby



30 april 2009

ONSDAG DÅVA!

God morgon gott folk!
Jag blir så glad glad glad. Det är vår. Det är sol och det är varmt! Man behöver inte ha vinterjacka längre. Nu räcker det med en tunnis! Eller bara en tjocktröja. Vilket är helt WOHO! Ungefär.

Jag är hemma från skolan idag. Eller, idag är det en speciell dag med BAJSBASE och föreläsning. Det ska jag gå på. Men jag har Engelska B och Matte B nu på morgonen och jag har HUVUDVÄRK så jag går inte på något utav det. Engelskan är nog slut ungefär nu, matten börjar om en kvart. Men jag kan faktiskt räkna hemma istället. Eller, nej det kan jag nog inte. Men jag ska antagligen gå på mattestöd imorgon, då jag kan CATCH UP så att säga. BAJSBASE, som jag sa.. Ja det är inget påhitt från mig. Utan vi ska på en frivillig basetid (fast idag är den inte frivillig, ALLA måste delta) gå runt och plocka hundbajs i Forshaga, därav namnet BAJSBASE. Detta börjar klockan 15.30. Klockan 15.15 ska jag göra hanteringstest med Laiken, ska bli kul! Då, när hon blir godkänd, så kan jag träna rumpan av mig med henne på agilityplanen! Det gillar jag. Mycket!

Igår fyllde Julia år! Det blev partande nere vid älven sedan var det efterfest på Ghettot, eller ja.. I en lägenhet då alltså. Kom och tänka på nu att jag undrar varför inte fritidsärdarna kom då? Det var ju bra att de inte gjorde det i alla fall! Kvällen var i vilket fall väldig bra. Det var länge sedan jag var med och PARTAJADE så att säga, så det var kul att komma ut lite :) Dock så är gårdagen skyldig till min huvudvärk, men det är det faktiskt värt. Det var värre när jag vaknade, men nu efter en dusch och lite jordgubbskräm känns allt bara skööööööööönt. Yepp, yepp.

Jag börjar inte fören 15.15 som sagt, så frågan är vad man ska hitta på tills dess? HÄHÄ! Ut och gå lång skön promenad med Laika så klart :D Och sedan en liten kortare men minst lika skön promenad med Imutt!
Igår fick jag en hörnsoffa och ett soffbord föresten! Emil fixa :) Emil är finer! Det är jätte-ättefint! Jag saknar inte den gamla soffan eller soffbordet ett dugg. Detta är awesome!

JAG SKA LÄGGA UPP BILD PÅ DET SEDAAAAAN!
hejdå.

Skogpromenad

Idag är det verkligen underbart väder. Jag, Emil och hundarna tog en promenad till Sisu, där vi tog oss en skogpromenad och lät hundarna springa och bada i vattenpölar. Dessutom så passade vi på att träna lite sökövningar, vilket uppskattades väldigt mycket hos båda hundarna!




Nej men vad fin hon är!












Ima tycker det är kul att bli jagad när hon har pinne(:













Mina finingar! :)

Efter promenaden blev det glass i solen!

Alla dessa bilder har tagit över två timmar att ladda upp, nu ska vi äta mat :D





Inlines, nu är det vår!



När jag och Emil varit hemma en liten stund och käkat lite så bestämde vi oss för att ÅKA till Forshaga och handla på Ica! Fast, eh eh heeee. Jag är ju inte lika SKILLAD som Herr Ivarsson då (han är galen..) och kände inte att jag var riktigt redo för att åka inlines ännu. Så jag tog CYKELN, höhö. Och tur var väl det, för det var en bit som det var massa grus på, dessutom så är Emils hjul till sina inlines trasiga. Eller de var bara lite, lite trasiga i början men sedan gick ett hjul sönder helt. Så jag fick skjutsa honom en bit och så gick vi hem. Men nu har vi i alla fall handlat en del, det känns riktigt skönt.. Möpp. Vi gjorde en pastasallad till middag (jag råkade skriva middiga först, det var ett kul ord. Middiga) nyss som var helt AWESOME. Ni anar inte. Den var bäst.  Nu tittar vi på Family Guy, kul-ul-ul.

På tåget från Oslo..

..tidigare idag! Jag och Emil gick upp strax innan klockan sju imorse och strax efter åtta åkte jag, Emil, hundarna och pappa in till Oslo stasjon! Jag och Emil hade extremt mycket packning att pappa fick föja med oss in till stationen för att hjälpa till. Förövrigt så är Laika galen när hon är rastlös och hon sitter och ylar.. Usch det låter så hemskt och folk tittade antingen på oss och skratta eller tittade på oss som om vi gjorde illa den stackars hunden. Nåväl. Tillslut, klockan 9.24 satt vi på tåget och var iväg i alla fall! Väl på tåget skötte sig Laika jättebra!


Hon hade det ju inte lite lyxigt den bortskämda damen ;)


Ima fick nöja sig med att ligga på golvet, med huvudet under sätena, men det gillade hon!


MYSPYS JU!


Hähä(:


Denna fjantiga bilden laddar jag upp bara för Emil gillar den, så det så!

Klockan 14 befann vi oss i våran underbara lägenhet igen! Nah, underbar vet jag inte, stökig mer. Men det är lugnt, den är underbar ändå. Att sitta på tåget från Oslo och sedan på en buss till Skived var skönt, men att gå runt med en soppåse, ryggsäck, två sportbagar och en datorväska samt en stressad hund som stressaded upp den andra = två dragande hundar. Usch, det var inte kul, men att sitta och vänta i solen på busstationen i Karlstad var riktigt skönt! VÅREN ÄR HÄR PÅ RIKTIGT NU. Kommer det mera snö så slår jag den. Hårt.

Kladdkaka-ka-ka-ka

..blire nu minsann! Vi har till och med blockchocklad på. Fast den blev inte så lyckad. Blockchokladen alltså, för Emil gjorde på ett liiiitet dumt sätt så det kom vatten i chokladen, så den klumpade sig men jag lyckades allt smeta ut den ordentligt! Så denna kladdkakan var väl inte den mest lyckade vi gjort men god är den!

Jag och Emil gick ut vid 19.30 och kom hem 21.10 med hundarna. Mycket mysig promenad med massa fina hus att titta på och en underbar solnedgång vid vattnet. MYYYYSIGT! Vi är luriga och och Emil och smög runt på spårvagnsstationer också. Hähä, ni får inte veta varför.

Nu är vi och hundarna hemma i alla fall och mamma och pappa har kommit hem. Conny också. Han har en "Hälsomånad" nu, vilket innebär att han har slutat upp med vissa onyttigheter. Bland annat godis, läsk, öl, snacks. Dessutom så ska han börja gymma tre eller om det var fyra gånger i veckan. Tre tror jag. Så han har idag på sin lediga dag från jobbet varit och gymmat i två timmar. Jag blir otroligt peppad och vill ut och springa och vara nyttig! (därför äter jag jättefet kladdkaka just nu, moahahaha).

Nu ska jag klippa min far, bror och mor. De är så dumma, jag kan ju inte klippa. Haha.


GUL BLOMMA!

Jag gjorde egentligen ett JÄTTEFINT inlägg (nej, det gjorde jag inte) men så råkade jag krångla till det och det blev bara potatismos av alltihop! Precis vad jag och Emil åt nyss! Potatismos, veggo-/köttbullar och gräddsås, min man kan laga god mat vill jag lova.

Våren har äntligen anlänt! Med stil desstuom. Och jag hoppas verkligen den är här för att stanna ett tag nu, för att sedan låta sommaren komma. Ingen mer vinter eller snö nu. Jag älskar snö, på vintern. Men inte i april. Då tycker jag faktiskt inte det ska vara vinter. Då är jag trött på att gå i kängor, vilket jag gjort nu i 4 månader ungefär.
12 grader och sol har det varit i Oslo idag! Säkert varmare, men det är det varmaste jag sett att det varit idag i alla fall! Fast det var i SKUGGAN! Det har blåst lite, men det har varit sköna vindar kan jag lova. Och jag älskar't!

Nu ska jag och Emil ut med hundarna innan mami och papi kommer. Vilket bör vara om tio minuter! Vi vll slippa all stress som uppstår hos speciellt Laika när folk kommer hem som vait borta ett tag. Så när vi kommer hem har de förhoppningsvis fixat i ordning här hemma för att säga hej lugnt och fint!.
Jag och Laika har tränat idag förövrigt! Och inte vad som helt utan STÅ PÅ BAKBENEN! Woho. Ingen kommando dock, vet inte vad det ska vara heller. Och jag suger på att träna in det så jag kör på mina egna B-kunskaper. HÄ-HÄ! Men korta pass blir det i alla fall för damen tycker det är en aning jobbigt, inte lätt att förstå vad den där dumma Malin vill egentligen, haha. Men vi ska köra ett kortkort pass senare idag också i alla fall!

Nu ska vi kila ut!
HEJSVEJS!

Fruktsallad och film!

Nu ska jag och den där fina vid namn Emil krypa ner i sängen. Vi ska äta en awesome fruktsallad jag gjort idag (Conny köpte hem massa frukt) och titta på Alice i underlandet! Dessutom så ska jag dricka mjölk. DET är gutt. SOM ATTAN.


Ojojoj, vilken läckerbit!

Asch.

Vad jag än säger. Vad jag än gör. Hur jag än gör. Vad jag än försöker. Vem det än gäller.
Det blir bara fel. Alltså är det mig det är fel på. Försöker jag göra något är det bara dumt, fel och har ingen verkan. Gör jag inget så är jag misslyckad, oengagerad, jag bryr mig inte ett skit helt enkelt. Men så är det ju bara inte. Jag kan inte vissa saker. Jag kan helt enkelt inte. Jag har inte samma förutsättningar som just dig kanske. Kanske har jag det. Kanske borde du då förstå, i alla fall lite. Men nej. Inte ens jag förstår ju, så varför skulle någon annan göra det. Varför skulle ens någon annan bry sig?
________________________________________________________________________________

På vägarna i natt
så jagar vi ifatt
Med karta & kompass
ingen vila, ingen rast

Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel
Vad som än har gjort dig vänlig, ren
Allting är försent

På vägarna i natt
kan jag hålla mig för skratt
Mitt leende som sköld
mot tårarna som föll

Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel
Vad som än har gjort dig vänlig, ren
Allting är försent

Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel
Vad som än har gjort dig vänlig, ren
Allting är försent

Vad som än har gjort mig elak, feg
Vad som än har hänt, är allt mitt fel
Vad som än har gjort dig vänlig, ren
Allting är försent


Dags att städa!

Nu har jag och Emil varit ute med hundarna på en två timmars lång promenad. Familjens hund som bor här under fick också följa med, Vincent. Hundarna är blöta som bara den!

Nu håller jag på att tvätta och diska. Men har tagit en liten paus från diskandet eftersom det blev fullt och det nu ligger och torkar. Så ska snart komma igång igen! Conny skulle köpa hem något gott sa han om vi fixade köket ;)

Just nu känns det inte riktigt som att jag vill vara här. Jag vill ut på rundan i Skived, den gillar jag. Dessutom så vill jag hem och träffa mina fina i Forshaga. Jag vill träna lydnad med Ima, starta upp agilityträningen med Laika. Visst har jag trevligt här egentligen och i vanliga fall. Men inte just nu.

Nu ska jag läsa en valpdagbok, om iller. Då blir jag glad!

Tingeling, Tingeling

Som ni säkert märkt är jag världens sämsta bloggare. Haha, vad fjantigt. Jag tror inte jag ens kan kalla mig en bloggare faktiskt, eftersom jag inte riktigt förstått mig på hur man bloggar ännu. Jag antar att man egentligen ska något visst att prata om. Eller i alla fall vara någon speciell, vilket jag inte är. Jag är inte en bra skrivare, jag är inte bra på någonting, jag KAN ingenting, det händer inte särskilt mycket intressanta saker i mitt liv och jag har inga fasta åsikter i något. Misstolka inte. Jag gillar mycket i mitt liv och tycker väldigt mycket är helt fantastiskt. Jag får uppleva saker som jag aldrig vågat drömma om, saker som jag inte ens visste fanns. Saker jag inte hade kunskap om. För mig är mycket intressant, men för en annan är det inte ens värt att nämna. Det som är intressant för mig är antagligen inte intressant för dig, bortsett från våra gemensamma intressen. Och, just det. SJÄVLKLART har jag fasta åsikter i vissa saker. Det var dumt uttryckt av mig. Jag vet vad jag tycker om våldtäktsmän, barnmisshandel, pälsindustrin eller om mammas och pappas granne på Kinnekulle (hon är en knasig en, dum dessutom. Ojoj, inte särskilt smart. OKUNNIG)

Nej, nu ska jag sluta upp med det här jag håller på med. Jag ville bara liksom.. Äh, jag vet inte vad jag ville.
HEJDÅ.

Nu är jag tillbaka

..i Oslo! JAJAMÄNSAN!
NU SKA JAG FÖRKLARA!


I måndags den 5 april fyllde en vän till mig år. Emelie Andersson, 18 år blev damen. Jag ville väldigt VÄLDIGT gärna till Trollhättan och fira henne på sin födelsedag. Men, Malin har ju inte de pengarna till att åka så långt långt bort. Så Theres kom med en alldeles underbar plan! Hon och några till gick ihop med pengar och betalade min biljett hem till Oslo från Trollhättan. Mamma, pappa och bror Michael åkte nämligen från Oslo hem till Kinnekulle i måndags och då kunde de ju släppa av mig i Trollhättan :) SKITBRA JU!
Eftersom jag ska städa och ha mig hos tanter i veckan så var jag tvungen att komma tillbaka till Oslo igen och det fixade ju Theres och ett gäng till!

Så i måndags vid 21-tiden överraskade jag skiten ut Emelie och hon grät som ett litet barn, av glädje! Åh, så glad blev jag att hon blev så glad! Jag, Theres, Emelie och Zäta (Amanda) hyrde tre filmer (The box, trubbel i paradiser samt en till som jag inte minns vad den heter, vi hann inte se den det är nog därför) och åt en maaaassa godis hemma hos Theres sedan. Eftersom jag åt så mycket godis hade jag nog kunnat skippa tåget och rulla mig hem själv istället.

Dagen efter åkte jag, Theres och Emelie till Överby. Där Emelie handlade fins leggins och fick ett par finfina skor av sin kära pojkvän Fredrik!
Efter bara en liten stund var det dags för mig att åka till Oslo. 15.53 började resan från Trollhättan. Efter två timmar blev det byte i Kil. Sedan var det 3 timmar kvar till Oslo, plus lite försening. Resan gick prima! Fast det tycker nog inte min rumpa som fick sitta på ett KASST ställe. Nåväl, fram till huset kom jag i alla fall. När jag var framme i Oslo tog jag trikken hem till Emil, Conny och hundarna.
Vid hållplatsen stod min älskade pojkvän med mina älskade hundar. Och glada blev de, alla tre! Mihi.


God morgon!

Nesh, jag har faktiskt varit vaken i drygt 2 timmar! Jag sitter dock fortfarande i pyjamas, men det är ganska mysigt! Och och och! Det är ju så här att Malin blir en vuxen kvinna om exakta tre veckor och då ska hon få världens bästa present av syster Linda  :D Så glad är jag! Förhoppningsvis kommer den i veckan och att jag kan hämta ut den på måndag när jag varit i skolan, eftersom jag inte åker tillbaka till Forshaga förren på söndag.
DÅ, mina kära, ska ni få se vad jag fått :) KULKUL! Mihi.
Nu ska jag smida lömska planer!
Hejsvejs!

Sköldpaddstunnel

Vilket fint ord va va va? SKÖLPADDSTUNNEL!
Det är precis vad det låter som. En tunnel som ser ut som en sköldpadda, eller det är flera tunnlar egentligen.
TITTA! TITTAAAAAA!


Denna skulle jag älska att äga till en liten päls!
Finns HÄÄÄÄR!

General




Just nu sitter jag och min kära och spela detta!

Jag är typ BÄST. Nej, det är jag ju inte men jag gjorde VÄRSTA MOVET efter denna bilden togs. Så, jag är ett litet hot för rollsbo och atell i alla fall.

Ni får stå ut med att jag tjatar om iller hela tiden. För THAT'S WHO I AM. Illersjuk alltså, inte en iller..
Min syster skickade en jättebra länk till mig på en sida med lite smått och gott till iller, till mycket bra priser dessutom! GILLA! Länk till sidan.

Awesome middag

Jag tänker inte berätta för er vad jag äter till middag just nu som jag fixat ihop helt själv utan några som helst ansträgningar, ni skulle antagligen tycka jag var konstig eller till och med äcklig då. Men jag kan säga FIIIIIIISK. Fast, det är inte bara fisk, utan det är så myyycket mer än så!

Jag och Emil ska spela spel mot varandra över Blip nu, vi har blivit sådana töntar. Hähä.
Smaklig måltid till Malin och hoppas att hon vinner över Emilen!

Två fula bilder från igår


Påskdukning


Conny fick hem tulpaner från jobbet!

Och en fin bild på min älskade Mammut!


Påskafton

Hoppas alla haft en trevlig påsk!

Idag har jag åkt med mamma till hennes jobb, alla där var väldigt söta,
"Är det din dotter? ååååååååååh! Vad sööööt... precis som sin mor!"
haha.

Sedan gick jag och mamma till en affär som heter Europris, lite som Sveriges ÖoB.
Vi köpte massa godis till idag och lite annat tjafs.

MEN! Jag måste berätta.. Nu har illrarna Amór och Aylen parats och har allt gått som planerat så  väntas valparna komma runt den 13 maj! Jag är så lycklig att jag går under. Hoppas verkligen jag få mig en valp.. Miiiih! Vore ju helt underbart. Jag hoppas verkligen att jag och Emil kan åka och hälsa på uppfödaren snarast!! Men det borde vi kunna ordna snart tycker jag :))


Ayleen och Amór!
bild tagen från Starshineferrets.se (länk till hemsidan)

Nu ska jag och älskilngsEmil spela lite spel som han laddat ner till datorn, det har vi hållt på med hela kvällen. JÄTTEKUL! Nattinatt :)

Carmen Zita

Grattis på din födelsedag älskade hund.
Du finns alltid kvar i våra hjärtan.
Idag tänder vi ett ljus för dig.



2 april, 1992 - 28 december, 2002

Långfredag

Jag ska gå ut med Laiken nu. Emil är med Ima och träffar en kompis till honom som tydligen bodde här i närheten, kul! Jag är slö som attan idag och känner mig en aning sorgsen. Det är ganska mesigt för jag har absolut INGEN SOM HELST anledning till detta. Inte som jag kan komma och tänka på nu åtminstonde..

Imorgon är en bättre dag!

Musik i öronen och ut med Laika.
Gillar't.



Igår, torsdag

Det är joooobbigt när jag inte skrivit här på länge.. HÄ-HÄ.

Hm, jag saknar att skriva i bloggen, det är jättekul att göra det JU!
Igår jobbade jag hos en tant och städade!  Jag städade i 3 timmar hos henne och fick 300 norska. Känns ju gött. Men det tar ungefär 40 minuter för mig att gå dit och 40 minuter hem.. Så det känns lite surt, men det är skönt att vi kan betala elräkningen utan problem nu i alla fall :) Ska städa hos en annan tant nästa vecka på onsdag också, men hon vill bara ha städat i 1-1½ timme. Så jag kommer väl få 100-200 kr av henne, men det är inte fyskam det heller faktiskt! Efter jag kommti hem igår och käkat så kom mammas jobbarkompis Tara hit med hennes lillia iller Tila, tror jag den heter. Mupp. Söt ären i alla fall! Och nyfiken som bara den! Det var riktigt kul att Emil fick träffa en iller för första gången(: Haha, men hon bet honom i armen. Men inte så farligt men Emil vart lite försiktig och höll sig lite undan efter det men efter bara en liten stund satt han på golvet med migoch busade med henne med en filt :) Och Tila klättrade på väggen, det var tufft. De har en kakelvägg här och det var inga problem för illern att klättra upp på den väggen. Laika och Ima fick träffa illern också, inte båda samtidigt utan en och en. Laika först, hon var jätteintresserad och ville fram och lukta på Tila, men då skrek Tila till. Och sedan så höll Tara i Tila istället och Laika luktade jättemycket men sedan så tog hon upp tassen på illern och råkade slå till den, men det var ingen fara men illern pep till lite. Sedan fick Ima komma ut och hon var nyfiken som bara den och pussade illern en massa.

"Den var söt och lite rolig" sa Emil om illern när de hade åkt hem. Det var kul :) Han tyckte dock att hon luktade ganska illa, men hon var i brunst så hon luktade lite mer än vanligt.
Men Emil tycker fortfarande det är helt okej att skaffa iller, underbart :D

NU blir det jobb!

God morgon god morgon!
Jag sitter just nu med en handduk i håret och ska snart föna det. Det blev inget jobb igår tyvärr. Bilen som skulle ta mig till tanten kom lite sent så vi hade en nödlögn åt tanten om varför jag inte kom. Men jag ska dit idag istället. Det är 3,5 km dit tanten bor och jag räknar med att jag ska gå ungefär 30 minuter innan jag ska vara där, men mamma är pessimist och tycker jag ska gå 11.50 och jag ska vara där 13.00! Hon är galen. Men jag ska gå klockan 12 i alla fall, eller i alla fall börja ta på mig jacka och skor då.
Så idag ska jag jobba ihop elräkningen, känns riktigt härligt. Mamma pratade med tanten igår och tanten hade sagt att hon könde någon i sitt trapphus som kanske också ville ha städhjälp, det vore ju underbart att tjäna lite extra!

Eftersom det inte blev någon städning igår så följde jag och Emil med mamma och pappa till Svinesund och handla mat. Det var ganska stressigt för vi kom iväg sent och var där ungefär en timme innan de stängde och vi skulle in i två affärer. Men det gick bra till slut. Vi glömde att köpa mjölk dock, mja, konstigt tycker jag. Och idag har ungefär inget öppet här. Seven eleven har det som tur är så pappa ska knalla dit senare.

Nu ska jag föna mitt hår och komma iordning, sedan följer pappa mig till tanten, för jag vet inte hur man hittar dit :D
Hej så länge!

RSS 2.0