Mullsjö imorgon!

Hej alla barn!

Är ni PEPP inför melodifestivalen nu eller? JAG VISSTE VÄL DET!
Jag och Emil ska mysa här hemma och äta ostkrokar, mums ju.
Och och och, imorgon ska jag fara iväg till Mullsjö! GLAD GUBBE
Jag ska in och titta nu vilken buss jag ska ta men antagligen så tar jag den som går klockan 12 imorgon, om det finns någon plats kvar. Men förhoppningsvis så! Då är jag i Mullsjö ungefär halv fyra imorgon, det ska bli så kul!
Emil får stanna kvar här dock.. Ima får inte åka med Swebus så han kan inte åka med imorgon, dessutom är vi ju Thorzten-vakt så Emil åker till Mullsjö på tisdag när han blivit hämtad :) Då tar han och Ima tåg till Mullsjö med en del byten. Men det är det värt! Tycker jag i alla fall, huhu.

Nåväl, nu ska jag prata lite med min syster på facebook-chatten och så ska jag boka biljett till Mullsjö! Sedan ska jag packa! Då ska minsann alla bebiskläder till Lukas från Ronja med också.
Skriver kanske lite senare igen!
Pöss

Tävling!

Jag är med i en tävling på Fokis blogg just nu där man kan vinna Fokis outfit!
Outfiten består av en klänning, leggins och en kofta, allt kommer från Kii.se :)

Tävlingen avslutas i helgen, hade ju varit väldans trevligt om man vann.
Det får ni reda på i helgen i så fall antar jag!
Ha en trevlig tisdagkväll.

Åsa Harrysson

Grattis till Åsa som idag blir 18 år gammal!



Jag hoppas hon har en superbra dag och att mönstringen hon är på idag går susen =)
Puss på henne!


Randiga leggins och Thorzten

Hallå där, kött och blåbär.
Jag tyckte det var kul! SÅ DET SÅ, HA!

Idag hade jag på mig randiga leggins och en ljusturkos lång tröja, jag vet inte vad man kallar det. Inte en tunika, nej.
Utan en tjock, tre-kvarts-ärmad tröja, lite tightare över rumpan liksom. Mja, mysigt var det i alla fall men nu fick det räcka och nu tog jag på mig en tjocktröja av Emil istället, som också är lång, men bara för att jag är kort. MUNKEBÄCK-tjocktröja. Det är nice.

Thorzten är här! Men Bella och Thorzten gör inget :((( Fast Bella löper ju inte nu så det är väl inte så konstigt. Men Bella är väldigt nyfiken på Thorzten (som förövrigt har NAMNSDAG just idag!) men han slår bara till henne så fort hon närmar sig, dumma-umma. Men jag gillar Thorzten, han är coool. Han är stor och vit med TUMMAR!
När Bella löper så kommer tror jag att de kommer gilla varandra och göra bebisar :) Jag hoppas på detta i alla fall! Mihi.


Så här snygger fick jag vara idag
när jag, Ellen och Sara spelade in film till naturkunskapen!



Thorzten!


Thorzten och Bella är nyfikna på varann :)

Syster är mamma!

Äntligen! Min syster har blivit mamma och Alexander har blivit pappa!
Jag har blivit moster, mamma och pappa har blivit mormor och morfar.
Dessutom så har ju Conny blivit morbror och Michael lika så!

Lukas.
Min underbara systerson ska heta så :)
3700 gram och 52 cm lång!
18 februari 2010.

Tyvärr så har jag inte träffat den otroligt fina pojken ännu men jag hoppas jag och Emil kan åka och hälsa på så snart som möjligt!
I torsdags fick min syster runt 7.30 en tablett som skulle få igång hennes värkar. Klockan 12.30 fick jag ett sms av Alexander där det stod: "Nu har värkarna kommit igång. Ca 5 per tionde minut. Öppen 1 cm."
Ca 16.00: "Öppen 4 cm, allt går bra."
Ca 17.30 fick jag ett sms från mamma: " Linda har ont och vattnet har gått."
Och vid 23 fick jag ett sms av den nyblivna pappan Alexander: "Det blev en liten Lukas :)"

Åh! Jag grät så mycket av glädje så det inte var sant :') Mihi.
Jag var så otroligt glad!
Strax därefter ringde mamma och vi grät tillsammans i telefonen och efter några timmar fick jag en bild på lilla Lukas. Då grät jag ännu lite mer, haha. Och strax därefter ringde min mamma igen och vi grät ännu lite mer tillsammans(:

Jag är så glad för Alex och Lindas skull! Nu har de äntligen fått sin bebis! Jag är så glad!

Lilla Lukas :)
Första bilden Linda skickade till mig.
Han är så fin!


Sötpojken!

Hoppas ni har en underbar kväll!
Själv så sitter jag hemma hos Ellen med Emil just nu,
vi tittar på Vänner just nu. Men snart ska vi gå hem och sova!

Natti natt!

Syster igångsatt!

God morgon!

Ja, det är en fantastisk dag idag! Idag 7.30 blev nämligen min syster igångsatt. Eller de skulle befinna sig på förlossningen då.
Hon har idag gått 15 dagar över bf och idag ska förhoppningsvis den lilla komma till världen. Min kära syster ska bli mamma, mamma ska bli mormor, alex ska bli pappa, jag moster och min pappa ska bli morfar! Ojoj.. Det är ju helt underbart! Pratade med syster för bara en liten stund sedan och hon har fått en tablett som förhoppningsvis ska sätta fart på det hela, händer det inget på sex timmar gör de en utvärdering och hon får antgligen ännu en tablett!

Som sagt, detta är en fantastisk dag! Kanske kommer min systerson/systerdotter till världen idag, kanske inatt. Det får vi helt enkelt reda på med tiden :)

Ursäkta alla mina sjuttiotre stavfel men jag är så nervös och glad och allt så jag bara skriver utan att tänka, muhu. Nu ska jag och Ellen snart gå till skolan! Ha en underbar dag allihopa!
Jag vet att jag kommer ha det i alla fall, full med förväntan och glädje!
Kram kram kram

Bil hela helgen

Tjabba!

Nu är jag en trött bäver må jag erkänna. Helgen har varit mycket trevlig men mycket köra och det blir man verkligen trött utav. I och för sig är det inte jag som kört men man blir ganska trött av att åka med också, haha.
Jag är nog faktiskt tröttare än Emil skulle jag tro, även fast det är han som varit den duktiga.

Jag ska fatta mig kort (nu började jag tänka på Kent, muhu) vi åkte från Forshaga runt 18 i torsdagskväll och så åkte vi till Kungälv, hem till Emils föräldrar. Där stannade vi och packade in lite saker i bussen och åt mat. Dessutom fick vi ett halsband till Bella =) Jag har inte berättat om detta men hon smet ut för en vecka sedan och hon kom inte hem förrän i onsdags. Finns en del att berätta om det men vi får tyvätt hoppa över den historien. Nu har vi i alla fall halsband till henne om det skulle hända igen!

Runt 23 åkte vi ifrån Kungälv och fortsatte neråt i landet, efter 6 timmar var vi framme i Älmhult! Vädligt mysig liten stad där Emils syster Kristin bor med sin familj. Jag förstår verkligen vad Emil menar nu när han säger att hans syster bor i "Paradiset". Det var riktigt fint där, allt i min smak! Och hennes barn är så söta, jag blir helt förälskad! Emma, hennes minsta dotter, är tre år och är verkligen jättesöt! Jag och hon lekte "fågel, fisk eller mittemellan" imorses, mihi =) Nåväl, jag får väl förhoppningsvis barn i framtiden. Då kommer jag leka det med dem jämt! haha.
Men i alla fall! Vi åkte ner till Älmhult för Emil skulle åka till Växjö med ett ljusbord som skulle in på lagning. Vi var framme i Älmhult klockan 5 på morgonen, fredag. Sedan sov Emil ungefär en timme sedan åkte han till Växjö med bordet för att hämta det senare samma dag. Så han kom tillbaka sedan vid 11 och väckte mig som fortfarande låg och sov.
Senare hämtade vi ljusbordet och vi åkte tillbaka till Älmhult igen och stannade kvar yttligare en natt!
Jättekul att vara där måste jag säga =) Emil har en väldigt trevlig syster och gjorde god tacos (Emma hjälpte till också =)!) och så fick vi jättefina gardinner av henne, hårvårdsprodukter, massa olika "ljushållare" och mycket mer! Det finns verkligen jättemycket jag vill berätta om helgen i Älmhult hos Emils syster, men får ta det en annan dag =) Idag åkte vi i alla fall från Älmhult och riktade oss hem mot Forshaga! Men på vägen ville vi hälsa på min höggravida syster Linda och hennes Alexander.
Vi körde dock lite fel på vägen dit, 4 mil på fel sida Vättern! Så vi fick vända och köra tillbaka, så det blev 8 mil extra.. Men så kan det gå(: 2 mil från Jönköping så gick gasen sönder, bröl. Men efter fyra timmar om och men så löste det sig! Underbart. Så ungefär 40 minuter efter vi hade fått det lagat av några hobby-fixare för några hundralappar så befinner vi oss äntligen hos min syster och Alex! Känns så skönt och nu är vi trötta. Emil har somnat nu :) Vi var här lagom i tid till Melodifastivalen började dessutom, så vi käkade lite mat och Alex hade lagat Äppelpaj med vaniljsås! MUMMA.
Hmpf, jag är kass på att skriva långa historier korta. Men alltså, WHO CARES?, ungefär. Jag tycker det är kul att skriva, så det så!
Vi stannar över här inatt i alla fall och åker imorgon vid nio,nu ska jag sova jag med!

Föresten är Ellen en underbar Ima-vakt! Jag lämnade Ima hos Ellen i all hast i torsdags och så har hon nu fått haft henne två dagar längre än planerat. Jättesnel ju =)


God natt!

Duktig Emil!

Ja, minsann!
Emil är en redig pojke och har tagit körkort idag!
Jag är så stolt över honom att det inte är klokt!
Jag visste väl att han skulle greja det :) Han har gjort en uppkörning innan denna men jag vet inte om jag skrivit om det tidigare eller inte. Tyvärr så klarade han inte den första uppkörningen, han missade ett rödljus(!). Men det är okej :) Alla gör sina misstag och man lär sig av dem vill jag påstå. Dessutom så fixade han ju det idag och det är ju sktibra!
Åh, så glad är jag. Jag ska snart göra pannkakor som han ska få när han kommer hem! Mihi.
Men jag vet inte om jag ska göra "Vanliga svenska pannkakor" eller "Mormors pannkakor", är inne på hemsidan pannkakor.se. Väldigt uppskattad av mig måste jag erkänna :)
Men jag tror jag satsar på mormor faktiskt. Skickade iväg ett sms från internet till Emil och frågade vad han tyckte men jag vet inte om det kom iväg riktigt, brukar krångla på den sidan. Nåväl, hoppas vi gillar "mormors pannkakor".
Inte dessa jag ska göra men gutt ser det ut i alla fall!


Nu ska jag komma igång med tillagningen av dem!
Hej svej.

Melodifestivalen

Tjo.
Igårkväll kom Simon, Ellen och Bodil hit! Vi tittade på Melodifestivalen, sjöng, dansa, åt massa godis, kakor och chips och så spelade vi piano och gitarr minsann!
Efter melodifestivalen åt vi lite till och tittade på Vänner. Sedan gick Emil och la sig och Simon somnade i soffan så då drog de sig hemåt :)

Idag känner jag mig tre gånger så större, men det är självklart värt det!
Emil har gjort havrescones till furkost och de är jättegoda :)
Han har precis gett sig iväg till pingstkyrkan för att hjälpa till lite med ljudsaker, duktiga han!
Nu ska jag äta klart mina goda havrescones och titta på reprisen av "Familjen annorlunda" :)

Bilden är tagen igår men så här ligger Ima och gosar bredvid mig nu också!


Bebiskläder

På klädbytar-dagen i onsdags fick jag bortsett från två Ica-kassar med kläder till mig själv också en påse med bebiskläder från Ronja till min syster Linda. Så igår bestämde jag mig för att ta en samlad bild på alla bebiskläder hon har fått av Ronja :)
Väldigt söta och könsneutrala kläder måste jag säga. Vilket är bra eftersom Linda, Alex eller någon vet vad det kommer bli för kön! Men snart vet vi förhoppningsvis. Beräknat datum för bebisens ankomst var för 4 dagar sedan. Så bebben kommer väl när som helst!
Kul kul!

Ima tyckte att bebiskläderna var en bra sovplats för henne :)
Trevlig söndag!

Karlstad med Ellen

Tjabba!
Hoppas ni har en bra fredag, det har i alla fall jag och snart blir den ännu bättre eftersom Emil och Ima snart kommer hem :)

Idag har jag och Ellen varit i stan och det har varit mycket trevligt. Jag fick köpt mig en bh och ett par matchande trosor till den. Jag har idag märkt att min bh-storlek är 70DD, isch isch. Det är inte ett dugg kul eftersom det finns väldigt få i denna storlek. Oftast går det ju bara till C, vilket suger. Det finns faktiskt kvinnor med större bröst än så. Men jag hitta i alla fall en idag, det sitter som ett smäck och det känns hur bra som helst. För alla andra jag har är för små. Bhn jag köpte är LILA! Lila, lila. Jättelila dessutom, och så hittade jag ett par matchande trosor. Allt för 99kr! Det är helt wonderful faktiskt.

Idag har varit en skitbra skoldag. En enda lektion, Svenska B, från 11.20 till 12.20 sedan var det lunch och det var PANNKAKOR! Asgutt. Fast, inte så goda som de brukar vara.. Buhu. Äsch.
Sedan blev det stan med Ellen :)

Nu kom Emil och Ima hem!
Hejrå.

"I need some sleep"

God kväll kära männsikor.

Jag är trött som en oxe så jag gör ett snabbt litet inlägg här nu då vava.
Igår hade vi klädbytar-dag! Det var awesome. Jag hade med mig två fulla Ica-kassar med kläder att ge bort och kom hem med två fulla Ica-kassar med nya gamla kläder också. Helt jättekul!
Ska väl försöka lägga ut lite bilder på kläderna imorgon kanske, kanske :)
Kul var det i alla fall. Vi var hemma hos Ronja! Hennes lägenhet är jättefin och hennes lilla bebispojk är jättesöt!
Vince heter han och blev 2 månader igår :)
Jag och Emil skulle egentligen ta med deras katt Torsten igår med men han var ute och kom inte hem så vi kunde inte ta med honom "/ Synd synd! Mest för Bella som är är otroligt upphetsad just nu, men det börjar lugna sig.

Idag så tog jag ledigt från första lektionen jag var så enormt trött. Fast trodde vi hade projektarbete den lektionen men det visade sig visst att vi hade dans med Fiskesport 2, attans. Men, jag behövde verkligen sova.
Det var skönt.
Imorgon ska jag och Ellen in till stan. Våra bröst bara växer och växer så vi behöver kolla ut nya bhar. Jag har numera storlek 75D, uscha. INTE KUL!
Eller jag tror det i alla fall. Vi märker detta imorgon! Nya bhar är roligt. Fast jag ska bara fönstershoppa :)
Snart kommer Emil och Ima hem. Då ska jag krama Emil, för jag är så otroligt kär i honom och så.

Nu är jag trött.
God natt!

"de' é krabba, jag vet de' "

Hallå hallå.

Nu har jag gjort ett biologiprov, det gick väl sisådär. Nu har jag matte också, fast jag och Ellen beslutade oss för att jobba hemma istället! Så vi skickade iväg ett mail till vår mattelärare Håkan. Sedan är det engelska med, det är kul.

Vår katt Bella är inte en rolig katt just nu. Hon löper så hon försöker förföra precis allt i lägenheten just nu..
Men imorgon så ska vi ha klädbytar-dag hemma hos Ronja och då ska jag få låna med mig deras katt Torsten så ska Bella och han få ha det lite trevligt tillsammans! Så om 9 veckor har vi kanske små kattungar hemma hos oss, MYSIPYS! Faktiskt.
Nu ska jag öppna matteboken en liten stund och ikväll ska vi titta på Smala Sussie hemma hos Ellen!
Jag gillar Smala Sussie.
Ha en bra tisdag!

De senaste dagarna

God kväll gott folk!

Ett tag sedan jag skrev nu, igen. Men det är så här att vårat internet är kasst. Inte alls bra.
Dongeln är trasig och mottagningen är kass.
Men jag tänkte lägga upp lite bilder för att sammanfatta de senaste dagarna, så vet ni lite vad jag har haft för mig!
Det är ju alltid TREVLIGT.

Mamma
Mamma och pappa kom hit natten till onsdag förra veckan.
De stannade över natten, sedan dagen efter åkte de till Oslo!
Cliff och Ima
I fredags kom Ewelina hit med sin BC Cliff och Greyhound Honey.
Åsa och Ewelina
Åsa och Ewelina kom hem till mig och gjorde sig iordning till fest i Karlstad.
Det var en trevlig kväll!

Vårat vardagsrum, förut..

Vårat vardagsrum, nu!
Eller neh, han har faktiskt varit jätteduktig och lagt klart allt golv idag!
Nu är det bara listerna som ska slipas och målas (Y)

Johanna och Ville

Igår klockan 6 på morgonen gick jag och Colli iväg till Forshaga för att ta en buss till Karlstad ridhus.
Det var agilitytävling där och det var jättekul att se på, både för mig och Colli!
Jättebra träning för lilltösen som tror att alla hundar och människor vill hälsa på henne :)
Det var jättekul att se Johanna och Ville tävla. Dock så fick jag bara se ett lopp av tre med dem.
I detta loppet fick dom tiden 27,88 s. om jag inte minns fel och fem hinderfel.
Senare fick jag höra att de hade diskat sig i det andra men nollat sig i det tredje med en 6:e placering!
Jättebra jobbat verkligen!

Colli och Ville fick dela bur under agility-dagen.

Denna bild får avsluta inlägget.
Underbara Colli åkte hem idag.
Mamma och pappa kom tillbaka från Oslo idag och tog med sig Colli hem till dem.
Linda och Alex saknar sin lilla tös nu och vill ha hem henne :)
Det har varit jättemysigt att ha henne här. Hon har fått träffa hundar i alla olika storlekar, päls och form.
Och hon har skött sig toppenbra!
Nästa gång jag träffar henne blir antagligen i Mullsjö, då kommer förhoppningsvis (!) ett litet tillskott kommit hem till Linda, Alex och Colli. En liten bebis. Det kommer vara helt underbart!

Nu håller min fina Emil på att läsa högt för mig ur boken "Det var inte mitt fel". Väldigt intressant bok, den bästa boken Emil läst säger han.
Snart kommer Åsa och hämtar lite saker hon glömde här i fredags också!
God natt på er!

RSS 2.0