Herrejösses!

Nej, vet ni vad. Hur länge sedan var det jag inte skrev här egentligen?
Vad dum jag är.. Jag gillar ju att skriva här. Nåväl, jag överlever. Får komma igång igen!
Idag ska jag på party i Karlstad. Men var inte oroliga barn, jag skall icke förtära alkohol. Detta har inte Malin råd med just nu. Kvällen kommer bli awesome! Jag ser mycket fram emot detta. Ska bli kul kul!
Och mina kära underbara sambo och pojkvän Emil Ivarsson gjorde teoriprov igår. Han blev godkänd!
Duktiga han. Ja, jag är stolt!
56 poäng var gränsen. Emil fick 61 poäng, av 65 möjliga.
Endast 5% av alla som gör provet får över 60 rätt tydligen, så detta gjorde han mycket bra faktiskt!
Nu är det bara uppkörning på onsdag kvar. Sedan har Emil körkort :) Hoppas han klarar uppkörningen bara, men jag tror inte det kommer vara några problem. Han kör jättebra, har åkt med han ett flertal gnger när han övningskört med sin far.
Nu ska jag bege mig till Forshaga med Ima och ladda på busskort och träffa Åsa och Ewelina. Sedan ska vi fixa i ordning oss för fest i Karlstad. Yay!
Ha en bra fredag!
Kraem

dumma sega Malin

Hallå i lådan, eller något sådant.
Mja.. idag ska jag minsann ta itu med en svenskarest. Den är inte ens jobbig. Jag förstår inte varför jag inte gjort den. Visst har jag haft tid till att göra den men när jag varit ledig så har jag bara velat ta det lugnt. Mår ju inte alls bra i huvudet efter skolan, uscha.
Nej, men nu är jag ju bara dålig :) haha. Jag ska ta och göra den där gamla resten nu som egentligen skulle vara inne i MAJ FÖRRA ÅRET. Helt crazy!
Egentligen borde jag få IG på denna uppgiften men, han fick inte göra så tydligen. Inte fören kursen är slut.
Egentligen är den ju det, men den blev förlängd eftersom vi inte hann med allt som vi borde ha gjort. Så den 6 februari drar Svenska B igång!
Nåväl, nu ska jag börja med skrivandet. Inte bestämt mig riktigt vad jag ska skriva om men jag tror det.
När jag skrivit klart så ska jag och Emil dra iväg och titta på film hos Johanna tror jag :)
Hej så länge!

God kväll!

Nämen hallå där!
Titta så finer min blogg är :) Emil har fixat en jättemassa. Dock är den inte klar ännu, men nu är klockan faktiskt gaaanska mycket så vi ska ut på en kvällsrunda med Ima (eller bara Emil kanske, mihi) och plocka undan temuggarna!
Emil har kämpat jättelänge nu att fixa min blogg :) Han visste inte ett dugg hur man gjorde och har lärt sig nu under tiden. Men som sagt den är ännu inte klar! Men jag tycker den är fin ändå. Puss på Emil!
Mer om dagen nu då!
Jo, idag så gick jag upp strax innan klockan NIO. Det var inte alls party, för jag ville faktiskt SOVA.
Men! Jag fick ju faktiskt titta på lydnad :) Tog inga bilder idag, dumma mig. Tog inte ens med kameran. Borde jag ju ha gjort.
Sofie tävlade klass 1 med sin 11 månaders schäfertik Styrka. Så duktiga är de! 154poäng, 2:a pris. Det var andra gången de tävlade i lydnad. Jag älskade deras inkallning må jag erkänna! Har nog aldrig sett en hund starta och springa så fort förr till sin matte. Styrka var inte riktigt beredd på när hon skulle stanna heller utan sprang rätt in i Sofie. Haha, jättehärligt att se på :)
Deras läggande och ställande var jättefint! Och linförheten såg jättebra ut. Första gången de hade tävlat så hade tydligen Styrka haft värsta partyt och hoppa runt och kampade med kopplet och grejer. Haha, Styrka är fin hon!
Josefine tävlade dessutom med sin BC Stina i lydnad klass 2. Såg skitbra ut! Ingen aning om vad de fick för poäng dock..
Dagen idag har egentligen varit jättemysig, men jag frös som en liten antilop. I N T E K U L !
Men, nu är jag ju faktiskt hemma och varm igen. Dessutom var det värt det eftersom vi fick titta på en massa lydnadsekipage! Det är så kul att se glädjen i vissa ekipage, jättejättekul.
Jag är riktigt sugen på att tävla med Ima nu. Måste bara träna mycket mer först!
Linförheten är ju inte alls där den bör vara, huhu. Dessutom har vi inte tränat något på ställandet under gång heller. Men det kommer!
Nej, vet ni vad.. Nu ska jag stänga ner här och sova.
Emil gick ut med Ima nyss på en liten runda, så de kommer väl snart de med så vi kan sova.
Jag längtar till mitt systerbarn kommer till världen!
H*n är ju redo att komma ut när som helst nu :)
Iih!
God natt kära vänner!

Längdskidåkning

Ajdå, nu var det ju faktiskt någon dag sedan jag skrev senast.
HAHA! Men det är ju ingen mer än jag som bryr sig ändå. Så jag mår inte såååå dåligt över detta faktiskt.
Det är kul att UNGEFÄR ingen läser min blogg och ändå skriver jag i den. Varför gör jag det?
JO, FÖR DET ÄR KUL KUL KUL! Så det så. Jag tycker det är kul.
Idag har jag haft en enda lektion. Igår hade jag ingen alls. Jo, Hundens mentalitet. Men jag gick inte på den. Jag blev illamående efter lunchen så det gick inte för sig! Anne, läraren, ringde mig medan de hade lektion och berättade att jag var tvungen att skicka in en diskussion för att hon skulle kunna reflektera mer över vilket betyg jag ska ha. Men, det hade jag ju faktiskt redan gjort. Men det mailet hade nog gömt sig någonstans då, så kan det ju faktiskt bli ibland. Dessutom är det inte så jobbigt att skicka om det faktiskt. Så jag gjorde det och igår klockan 17 skickade hon in betyget i Etologi på mig och mina kära klasskamrater! Jag vet inte vad jag fått ännu. Men det kanske man kan se på Schoolsoft nu? Hm, ska kika senare.
Och, dumma Malin som sa att hon skulle ta kort när hon tränade hund i onsdags. Det gjorde hon ju inte alls det! Eller, tränade gjorde hon ju. Men inte en enda bild tog hon! Trots att hon hade kameran med sig. Men träningen gick bra i alla fall. Imas utfall mot andra hundar och skall är bara tomma ord kom jag och Janne fram till. Mest Janne. Men, han tyckte jag skulle jobba på som jag gör. Det känns ju gutt.
Hade först hundmöte med Sofie och Styrka sedan så band jag fast Ima och gick utom synhåll så fick Sofie och Styrka gå förbi och kampa och ha sig. Sedan hade jag hundmöte med Janne och hans Rottweiler Dundra också.
Föresten! Idag hade jag ju som sagt en enda lektion. Denna lektion var; IDROTT!
Vi skulle befinna oss 9.20 i Sisugården och där skulle vi åka längdskidor!! Underbart, tyckte jag. Jag tycker det verkar kul. Aldrig gjort det förr. Jo, jag tror en. Men det räknas inte för det var när jag var typ pytteliten i så fall. Och jag minns inget ungefär. Jag ser framför mig bara hur jag befinner mig på ett par skidor på ett spår. Men jag tror det var för vi skulle hem till några och då kunde man gå igenom en skog för att komma hem till dem snabbare. Men när det var vinter var det skidspår där, därför tog vi och åkte skidor hem till dem en gång! Detta kan vara något jag hittar på, helt själv faktiskt. Jag minns inte. Jag bara tror just nu.
Men i alla fall. jag var inte på något vis BRA idag på att åka, men jag var bättre andra "vändan" vi åkte än första i alla fall! Först åkte vi typ 1,2 km. Gick ju inte så bra i backar eftersom jag var rädd när det gick fort, så jag bromsade HELA TIDEN med stavarna. Jag gillar stavar. Sedan åkte vi ett varv till fast på 2,5km istället. DET! Det var kul! Jag åkte ner för alla backar utan att bromsa, jag gjorde det lite på en i början men sedan gick lät jag bli att bromsa och bara åkte istället. Det var jättekuuul!
Jag ramlade inte en enda gång.
Jag sa inte att jag inte var nära. Det var jag säkert ungefär 10 gånger. Men jag gjorde det inte i alla fall :D
Emil körde en körlektion igår. En dubbellektion faktiskt. På 70 minuter! Det gick bra, bara att Emil tar inne i ratten när han svänger, vilket är AJABAJA. Det ska man inte göra. Man kan bryta fingrar och händer då. Så han ska köra en gång till på måndag tror jag det var :) Hoppas han har vant av sig att sätta händerna i ratten när han svänger då. Då kommer de antagligen boka upp för prov och uppkörning! Underbaaaart. Faktiskt.
Haha, långt inlägg det blev. Jobbigt för den som orkar läsa :) Det är nog ungefär... NOLL PERSONER SOM VILL ELLER ENS TÄNKER TANKEN ATT GÖRA DET.
Hmpf.
Hejdå :)

Strövargodis gillas!

Min pojkvän is the shit! Han gör hemmagjort godis till mig :)
Mimmi var här förut och rökte och då berättade den dumma, men snälla, att hon skulle köpa choklad, jag blev avundsjuk. Så Emil gjorde hemmagjort godis till mig istället! Han är sneeel ju.
Emil ska köra på körskolan på torsdag, så ska de se ifall han kör bra och så :) Är de nöjda så får han antagligen göra provet och köra upp redan nästa vecka! Åh, så glad är jag för hans skull. Mihi.
Ima var med han på jobbet idag minsann. Man märker på henne att hon är mer nöjdare nu när hon kommer hem, när hon har fått göra någonting. Har inte tränat alls mycket med henne på den senaste tiden "/ Dumma jag. Bara tränat lite smått apportering ^^
Men imorgon ska jag gå på hundträningstiden med Ima nere i stallet så ska jag träna platsliggning med Sofie och Styrka! Sedan så ska vi köra lite möte med hund, ska höra med lärarna också ifall de vill gå med sina hundar. Ska binda fast Ima också och stå utom synhåll så ska folk gå förbi med sina hundar tänkte jag!
Yes, yes.
Jag vill lägga upp fler bilder. Har ju en systemkamera här, dumt att jag inte KNÄPPER några kort då!
Ska ta med den imorgon och ta massa bilder tänkte jag. Då kan jag ju faktiskt ta bilder på Ima när jag gått ifrån henne på platsliggningen också, hähä. LISTIGA LISTIGA MALIN!
Och nu TÄNKTE jag faktiskt att jag skulle ladda upp en bild-serie på när jag och Ima genomför momentet "läggande under gång", men mitt mobila dumma bredband är segt och ville inte riktigt ladda upp en enda bild!
Nåväl, förhoppningsvis lägger jag upp en massa bilder imorgon från träningen.
Då får ni njuta mina vänner.
Nu ska jag sova! Imorgon blir det upp med tuppen, på ett ungefär.
Godnatt och hej!

YEEEES!

AWESOME!
Det är helg. Det gillar vi!
Hähä, för första gången började jag inte inlägget med en hälsningfras, typ "hej".
Mja, alltså. hm. Jag har ganska tråkigt för tillfället. Egentligen bör jag väl leta efter en räkning som jag och min fina ska betala idag. Men NÄH! Det tänker jag inte göra serni! Jag tänker (snart) gå ner till tvättstugan och fixa tvätten. JA'A då! Malin är till och med SÅ duktig idag. Hon tvättar och har sig. Har bokat tvättid till imorgon också, härligt som attan.
Sedan så ska jag duscha, det är hög tid för det nu kära ungdomar. Lukten ska väck!
Sedan hade jag nog faktiskt tänkt att gå hem till ELLEN. Ja faktiskt. Hon är ju ändå trevlig, dessutom är hon en sneeel heeest. Höhö.
SYND FÖR DIG ELLEN, JAG OCH IMA KOMMET HEM TILL DIG OM NÅGRA TIMMAR. Typ två kanske :) Ellen har ju fått trillingar! Sedan tidigare hade hon en son och en dotter men socialen kom ju och tog de två :(:(:(
Men tokigt. Jag pratar ju om The Sims 3! DÄR hände detta. Det var lite sorgligt men också lite kul. Jag skratta i alla fall :D Men för en liten stund sedan fick jag ett STÖDDIGT litet mms av Ellen där det stod "Nu är du inte så kaxig längre va!?" och så var det en bild på tre spjälsängar. Haha, neh. Hon vann väl den då!
Nej, men i alla fall. The sims 3, härligt grejer! Jag har suttit och spelat The sims 3 hos Ellen två dagar i rad nu. Mja, en tredje väntas nog!
Vi får väl se. Ikväll.
Vi ska se MATRIX i alla fall. Jag har aldrig sett den. Jag antar att det är en synd. Men har man inte sett Bambi så är det värre, MOAHAHAH.
Nej, nu ska jag gå och fixa tvätten. Jag orkar inte hålla på och skriva här längre. Jag blir ju bara galen.
FÖRESTEN! Idag är det den 15 januari. För nio månader sedan hände något mycket bra för mig. BARA SÅ ATT NI VET!
Hej då va!

13:36

Hallå där.
Nu blir det ett jättetråkigt litet och snabbt inlägg. Jag börjar Svenskan om tre minuter, gött äre!
Janne gillar vi ju!
Jag har precis käkat en fiskgratäng här nere i stallet och den var god som fasen, men blev jag mätt då!? VA VA VA!?
Mja, lite. Men jag kommer bli hungrig snart igen. Buhu, stackars Malin-alin-alin..

Näh, idag så ska jag äta potatismos. Emil är bra på att göra äcklig potatismos god! BRA! För mos är ganska gött. Gött mos. ha ha haaa.
Igår var jag hemma hos Ellen-Smällen och spelade The Sims 3! Awesome. Sedan så tittade vi på halva "Mysteriet på Greveholm" med Johanna, Helena och Sara. Emilen var med också :)

Nu ska jag springa! Nej, lektionen är ju precis i rummet intill. Så ska stänga av detta nu snarare.
Jag uppdaterar nog om roligheter senare idag istället om det blir några.

Jag åt tårta OCH kladdkaka igår. Jag mår bra!
Hejsvej

Mipp mip!

Tjenare!
Mja vetdu. Jag ska snart sova men jag tänkte att jag hinner med ett litet inlägg, hähä.
SVANTE var här förut och pratade med med EMIL i över en timme. Jag sov under tiden. Malin är oartig :(!!
Nej, men vet ni vad. Jag längtar efter Kino :) Illervalpen som jag skaffar mig till sommaren. Jag är rädd bara att något ska "komma i vägen" och så blir det inte alls så.. Buh. Nej så ska man inte tänka MALIN ANDERSSON! Gaaah.
Mja, men i alla fall. Idag hade vi de första individuella valen. I mitt fall; Engelska B och Matematik B.
Buhu, det är SVÅÅÅRT.. Men äsch. Det klarar jag väl. Antar jag. Eller mer, hoppas jag. Men engelskaläraren verkar riktigt bra. Eller hon är väldigt bra på engelska i alla fall. Hoppas hon är bra på att lära ut också :) Det tror jag. Men, om inte annat får jag reda på det imorgon.
Jag måste bara säga det att.
Jag är fullkomligt förälskad i Emil Ivarsson. Det är galet.
Jag letar ständigt efter anledningar till varför han inte bör tycka om mig och sedan säger jag dem till honom.
Usch.. Jag är så hemsk. Hade han sagt sådana saker till mig hade jag tyckt det var jättejobbigt.
Men jag har bara svårt att förstå.
Han säger så fina saker. Och jag förstår dem bara inte.
Men, han är bra. Så himla bra.
Fina fina Emil. Vad jag tycker om honom.
Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser honom.
Nu ska jag gå och lägga mig på hans bröst. Han läser en bok. DET.. åh, det är helt underbart.
God natt!

Tja.

Nu är jag finally awake! Eller, jag vaknade för ungefär en timme sedan. Huhu, gött.
Imorgon är det skola igen, woho. Alltså, jag kommer säkerligen inte vara lika happy snart att gå till skolan eftersom snart kommer vi överdrösas med prov och inlämningar och sånt där tjafs.
Men, men. Jag njuter av denna tid i alla fall!
Jag är en dålig en. Källkritiken är ännu inte klar. Visst förtjänar jag väl att få Ig i det då. Inte i Svenska A, det förtjänar jag itne få IG i egentligen. Men det kommer jag ju få om jag inte gör klart den skiten.
Drygt en månad har jag på mig. Sedan sätts betyget för Svenska A. Oj oj!
Nåväl. Jag fixar det, tids nog.
Idag åker herr Parklind hem. Tror hans buss går härifrån om ungefär en timme, Emil följer nog med han in skulle jag tro. Inte säker dock.
Idag ska jag träna lite med min Ima. "Stå". YES YES.
Nu ska jag försöka kontakta min mor.
Fast nej.. Hon jobbar nu. Attan!
Jag får kontakta henne senare helt enkelt.

Ha en bra dag alla barn!
Tjarå

En trött en!

Eh, hej. Typ.
Jag är trött som satan, i gatan liksom..
Jag, min fina Emil, herr Peter Parklind och Fingret Simon sitter vi datorerna. Pojkarna lanar. Jag sityter här vid internet och Ellen Rackarnos sover. hähä. PÅ GOLVET! Fast på en madrass liksom.
Jag har spelat massa Mitt djursjukhus och nu börjar det väl bli lite tråkigt kanske, huhu. Inte förvånad dock. Det brukar väl bli så tillslut antar jag. Men jag ska spela Mitt djursjukhus i Australien typ någon dag med, Simon säger att det är roligare, det är ju nyare dessutom.
Bah bah bah, detta tagentbordet är dumt. Segt och konstigt. Så man får slå till ganska hårt för att det ska bli mellanslag. JOBBIGT VA! Så har jag skrvit lite tokigt någonstans är det säkert därför, skulle jag tro.
Idag fick jag och Emil ett köksbord, i furu! Så nu är det fint i köket. Vi hade sedan innan fått fyra stycken stolar av Emils BOSS så vi tog inte med de två matchande stolarna vi kunde fått. Bordet fick vi av Second hand-butiken här i Forshaga. Pastorn i pingstkyrkan, hans mamma jobbar där. Och han känner ju Emil eftersom han hjälper till med ljuset och ljudet där lite då och då. Därför hade Staffan (pastorn) fixat så vi kunde få ett därifrån. Det uppskattas väldigt mycket!
Neh, vet ni vad! NU. Eller alldeles strax så ska jag ut med Ima. Tror hon skulle vilja detta.
Åh,. jag måste berätta! Att jag har mailat ganska mycket med en illeruppfödare nu ett tag. Och det känns så bra! Så bra, så bra, så bra! Ih ih! Jag längtar riktigt mycket tills jag får mig en liten illervalp. Förhoppningsvis så blöir det en till sommaren. Jag hoppas att uppfödaren Sara tycker vi verkar lämpliga för en. Det skulle vara så underbart och mysigt och spännande!
Nu ska jag klä på mig massa varma kläder och gå ut med Imutten!
Hoppas ni har en trevlig natt.
Hej svej på er!

Helg!

Tja.
Nu är det helg. Gutt är det!
Jag slutade innan tolv idag så det har varit en skön dag. Började dagen med idrott sedan hade vi bara svenska och på den kunde vi gå hem och jobba.
Nu har jag käkat och ska spela lite "Mitt djursjukhus" efter jag skrivit klart och läst lite andra bloggar :) Det är faktiskt jättemysigt!
Jag har även skaffat mig "Mitt djursjukhus i Australien" det är nog mycket roligare än detta eftersom det är lite nyare, men jag vill spela detta lite först. Man lär sig faktiskt en del på det också, om vanliga sjukdomar hos djur, allt från kaninsnuva till hur många tänder en katt har. Man kan även ta emot hundar, grisar och hästar också men jag har inte kommit så långt i spelet ännu. Men snart så!
Jag ska ta och skaffa "Mitt djursjukhus i Afrika" också någon dag. 
Ni må tycka jag låter som en skitunge, men vad gör väl det?
Hoppas eran fredag blir bra!
Hejrå

Hund2 och ForshagaAkademin!

God kväll!
Om en liten stund ska jag sova. Härligt, härligt!
Imorgon ska jag upp vid 7. Skolan börjar! Yaaay! Det ska bli riktigt skönt att börja skolan igen =)
Jag saknar att gå i skolan, faktiskt. Men det är inte så konstigt om man ser till vad jag faktiskt går för skola.
It's fucking wonderful as you say in Rumänien.. eeheee.. (:
Men i alla fall. Idag har det packats upp lådor som bara den! Alla klädlådor är uppackade och efter blod, svett och tårar fick jag in ALLA kläder i garderoberna. Nej, okej. Så illa var det inte.. Och det gick ganska smidigt. MEN MEN MEN, det är massa kläder som behöver tvättas. Så jag och Emil har bokat tvättid nu fram till fredag eller lördag. Det är ganska gött att det går att göra så faktiskt.
Thumbs up!
Nu har jag duschat och fixat håret lite smått för att det ska vara lättare för mig imorgon. Jag är ganska effektiv av mig om jag får säga det själv!
Nu vill den där söta vid namn Emil att jag ska komma in hos honom och sova :) Det vill jag med.
Vi ska båda upp tidigt imorgon, han lite tidigare. Han börjar jobbet igen imorgon och Imutten följer med honom :) Skönt för henne också att få komma ut till nya platser, det tycker hon är kul! Dessutom ska hon få åka buss, det gillar hon ännu mer.
Imorgon kommer pappa hit från Oslo, han har varot där över nyår med mamsen (som jobbar/bor där). Men imorgon ska han hem till Kinnekulle igen. Då har han med sig min broder Michael och så ska de hämta deras bil som står här. Jag och Emil ska innan de far hemåt få åka och "storhandla" lite också :)
OCH VET NI VAD? Herr Peter Parklind kommer hit i helgen. DET är kul :D
God natt!

Packa upp som attan!

Hej där.
Nu har jag duschat, käkat och varit ute med hundarna (plus tränat Laika att gå i koppel som bara den, så duktig var hon!) plus att jag har hunnit att kolla runt lite på NÄTET.
Men nu.. nu ska lådorna inne i vårat sovrum se på fan! Vad Malin kan göra minsann!
Jag ska plocka upp ALLA kläder idag har jag bestämt. Yepp. Så är det. Jag är duktig. Eller inte än, men senare idag. Under tiden får mitt förhoppningsvis mysiga spel ladda. Det hade inte blivit klar under natten, buhu. Ja, jag sörjer. Men förhoppningsvis är det klarladdat när jag är klar med sovrummet. Då förtjänar jag att få spela det, tycker jag i alla fall.
Jag kommer klaga på att jag har ont i min rygg sen också. Om jag inte är smart och använder strykbrädan för att vika kläder förstås! Det ska jag nog vara :)
Tack å hej för mig nu ska jag städa.
Alla kläder ska bort från lådor, sängen
och golvet och in i garderoben eller ner i tvättkorgen, nu!

01:13

Tja!
Jag är kass på rubriker, det är därför ni får nöja er med en massa klockslag hela tiden.
Hähä, tråkigt.
Nu har jag fettat som bara den och jag gillar det, MYCKET!
Min syster vill att jag ska lägga upp bilder på lägenheten men eftersom jag och Emil är ganska sega så står det lite lådor kvar ännu och det är stökigt som attan. Så jag vill inte lägga upp bilder på det. Det är ju inget fint.
Vi behöver förvaringsutrymmen väldigt mycket.
Jag vet inte vad jag ska göra av alla kläder heller, tror knappast att de kommer få plats i garderoberna..
Buh. Inget roligt.
Ska nog faktisk till och med lägga in lite kläder innan jag lägger mig sedan. DUKTIGA MA-MA-MALIN!
Jag längtar väldigt mycket till torsdag. Det ska bli så skönt att skolan börjar igen :) När jag såg schemat för första gången för ungefär en vecka sedan blev jag sugen som attan! Och jag är inne lite då och då och tittar på det och det hjälper inte precis.
För övrigt så är det lydnadstävling den 24 januari. Hade så gärna velat vara med.. Det hade varit så kul. Men. blä. Pengar måste man ha då. 150 kr, det är en del för mig just nu. Hoppas det kommer en i februari som jag och Mammuten kan delta i.
Men ska hon opereras så blir det kanske lite svårt, beroende på när hon skall det i så fall. OM hon ens ska det vill säga :)
Jag blir sorgsen måste jag erkänna. Ville egentligen tävla för ett bra tag sedan med henne. Men hade inte råd då heller och jag hade inte tränat ett dugg på "ställande under gång", men jag hade ju kunnat tränat in det till denna tävlingen.. Sofie skulle hjälpa mig och allt.
Isch. Nåväl. 
Det är så det är :)
Nu ska jag bannemig lägga upp några bilder!
Nyår hemma hos Ellen och Simon.
Jag äter Ellens goda efterrätt!


Jag och Laika imorse.
Emil passade på att ta massa kort på oss, mihi :)


Den alltför speciella katten Bella!


Imutt och Laiken är väldigt intresserade av allt Bella gör!

Gött mos

Hej hej!
Nu har jag och Emil precis ätit. Gött var det också!
Just nu står kladdkakan i ugnen.. klar om 10 minuter. Huhu..
Vi är ganska feta, men det är okej. Faktiskt. Vi är duktiga på andra vis!
Snart ska jag spela ett spel också. Eller imorgon blir det nog. "Mitt djursjukhus i Australien".
Jag tycker det verkar mysigt. Man får ta hand om känguruer och koaler bland annat :D Lite som The Sims skulle jag tro fast lite fjantigare uppbyggt. Men det gör mig inget, jag gillar't så att säga!
Snart är förhoppningsvis Paradise Hotel slut då ska jag se Scrubs. DET är AWESOME.
Nu ska jag kolla till det där goda kladdkakan i ugnen!
Efter kladdkakan ska jag ladda upp lite bilder.
Så det så.
Hejdå.



Nerbäddad i soffan

God kväll gott folk!
Idag har jag inte mått något vidare. Huvdvärk hela dagen och jag känner mig alldeles kallsvettig.
Tur att jag har en bra Emil som bar mig från sängen till soffan och bäddade ner mig. Och det är här jag befunnit mig hela dagen förutom när jag gav hundarna mat och de gånger jag besöker toaletten.
Emil har varit ute och gått med hundarna och ska snart fixa lite med en hylla här inne.
Emil bakade scones till frukost som han kom och ställde här på soffbordet tidigare idag så det var bara att ta för sig.
Just nu tittar jag på The Simpsons, dubbelavsnitt. Härligt!
Det är inget kul att må dåligt. Visst måste jag erkänna att det är mysigt att bli ompysslad men jag vill ändå göra grejer. Träna hundarna lite och fixa in alla dumma kläder i garderoberna. Men bah. Jag har ju faktiskt all tid i världen till det. Jag mår ju faktiskt bättre nu ön vad jag gjorde innan så lite träning och klädplock blir det nog! huhu
Nu ska jag mata mina gubbar på Restaurant City.
Jag vet redan att jag är en fjant!
Hejsvej!

20:23

God kväll!
Idag har vi inte fått något gjort ungefär mer än att varit ute med hundarna.
Har tränat Laika lite att gå i koppel. Bara på en promenad men vill inte ta för mycket åt gången heller så hon tröttnat. Till slut så ska det ju vara värsta partyt att gå fint i kopplet bredvid mig!
Den söta Emilen kommer titt som tätt och ger mig små sconesbitar med stark ost på som blev över från tidigare. Jag måste bara säga att han är ganska söt som sitter vid datron och spelart något krigsspel som vi två lanada igårkväll. Han sittern och snackar till datorn hela tiden :) Det är kul.
Vi är väldigt sugna på kladdkaka här i Skived må jag erkänna. Så jag ska ta och baka en tillsammans med Emilen nu. Tror det blir lite Scrubs på det också! Det är gött.
Imorgon blir det städning på allvar här i lägenheten!
Adjö.

Frukost snart!

Hejsan! =)
Nu håller jag och Göllet på att baka scones. Ser riktigt goda ut!
Har varit vaken sedan 11 men har inte ätit frukost ännu.
Eller jag smällde i mig en asgod macka medan Emil vare och bekantade sig med grannen Arne!
Sedan har han även pratat med våran granne ovanför också, Svante. Vi hade köpt en fin chokladask till honom som Emil var uppe och gav.
Idag har jag på mig en jättemysig och jättesöt tröja =) Jag älskar den lite smått faktiskt! Den är helt vit med trekvartsärmar och små knappar.
I alla fall. Nu ska våra scones vara färdiga om två minuter så ska titta till dom nu!
Föresten, igår tränade jag Laika lite på apportering :) Man märker att hon inte är van att tänka själv. Så det blir väldigt korta pass jag gör.
Ska lägga in lite bilder från nyår senare och kanske någon bild på hundarna :)
Pöss hej!

Snart Moster Malin!

Hej hej! 
Just nu sitter jag och gosar mig i en fåtölj. Hundarna ligger och sover och Emil är i köket och lagar mat till oss båda.
Idag känns allt extra härligt. Jag har lagt in en massa kläder i garderoberna idag och fått otroligt ont i ryggen av detta men värken börjar avta. Härligt!
Pratar med min syster Linda på facebook-chatten just nu. Hon är i vecka 35+2 just nu.
Snart är hon mamma och Alex är pappa. Och jag blir moster. Moster Malin :) Jag längtar så otroligt mycket.
Men antagligen inte ens hälften så mycket som min kära syster och hennes pojkvän gör
Hennes bf-dag är 3 februari. Jag har trott ett bra tag att hon ska föda runt den 5 februari, men har ändrat mig till slutet av januari nu. Den 27-28 januari skulle jag tro att lillen kommer till världen!
Ibland önskar jag ltie smått vad det ska bli för kön. Men, jag ändrar mig så fort jag tänker på det så vad det än blir så kommer det vara helt underbart.
Jag är så glad!
Nu ska jag hjälpa Emilen ute i köket :)
Hej då på er!

2010-01-01

Hallå där!
Hoppas alla haft en bra start på året =)
Jag hade det väldigt trevligt hemma hos Simon och Ellen igårkväll!
Det började med att vi blev bjudna på Skagentoast som förrtätt. Efter det hade jag och Emil med oss potatisgratäng och sallad med fetaost till huvudrätt, Ellen och Simon hade fixat älgkött till detta medan jag själv åt kallrökt lax(: De hade även rödvinssås till köttet som jag och Emil hade med oss!
Efterrätten var min absoluta favorit (och potatisgratängen), som var Vit chokladmousse med riven choklad på toppen och smarties! Den var riktigt god! Jag fick resten av det Ellen inte orkade äta också på sin efterrätt :D
Sedan så spelade vi "Buzz! Svenska genier". Ett av de roligaste tv-spelen jag spelat måste jag säga. Två gånger spelade vi det :D Jag kom sist båda gångerna! Men det är lika kul för det, muhu.
Sedan började det närma sig tolvslaget och vi gick ut på balkongen.
På tolvslaget korkade vi upp champangen och jag pussade på Emilen =)
Bilder kommer upp någon dag!
Första dagen på året har varit riktigt skön. Har varit lite i 13I (gamla lägenheten) idag och hämtat lite smågrejer. Annars idag så har jag tvättat och Emil har städat badrum och hall. Han ska snart göra mat till oss, blir någon intressant soppa =)
Nu ska jag fixa tvätten i tvättstugan sedan ska jag lägga in mer kläder i garderoberna, de mesta av kläderna ligger fortfarande i lådor.
Hoppas ni får ett underbart 2010 =)
Gott nytt år!

RSS 2.0